Ledig

Ledig

Härlig klar och kall morgon. Is på rutan och inte en isskrapa i närheten.. fick ta ner backspegeln o använde den😂. Sitter och avnjuter morgonkaffet o kollar #aftonbladet. Den mest spännande nyheten dyker upp o jag tänker -Vad i hvete e de som händer i Sverige..

Tova Helgessons youtubekanal är nedstängd... hur tänker dom..?
Hon hade visat fullt sig fullt påklädd. Men visat sexställningar.. sen.poff..borta.
Ja nu e de ju så att jag aldrig tittar på Tova men detta är katastrof för min ena dotter o jag tänker på att när hon upptäcker detta går hennes värld under...
Själv tänker jag extra på nu i juletider alla dessa fattiga,hungriga o lidande människor runt om i världen och hur alla kan bidra till en bättre värld.. ta tex Jessica Wendel som driver Änglagården Give&Get..(finns på fejjan). Denna otroligt hängivna givmilda o underbara människa som ger av sig själv o sin familj för att andra utsatta ska ha de bra..
Giving People(oxå fejjan) är en organisation som hjälper människor i ekonomisk knipa till en bättre vardag.. det skickas mat,kläder o presenter.. 
Sen får vi inte heller glömma av alla dessa hjälporganisationer som säljer tex en get,ett träd eller vaccinationspaket osv.. Världens bästa julklapp. Du får ett utskrivet gåvointyg att slå in o ge bort😍
Nu fylld med energi ska jag lägga mig på soffan o vila .. puss o kram❤️

Skriv inläggstext 


Himmel vad tiden rusar

 
Idag har vi redan hunnit fram till den 13 dec.. 6 år sen jag skrev här och barnen har ju hunnit bli bra mkt större på denna tid..Barnen är i skolan förutom Elin som har en enveten förkylning..Det är sista veckan innan juluppehållet med boxningen och strax efter det har Elin sin första riktiga match.. Hinner hon komma iform?? Galet nervös e jag iaf.. 
Det är mkt på gång här i början av nästa år som kommer bli galet roligt men först måste vi överleva julen..
 
Massa önskelistor har inkommit till denna tomte mor och jag önskar verkligen att jag hade haft råd att köpa IPhone 7 till alla men så blir det inte.. som vanligt när man jobbar i vården så är julen, midsommar o påsk helger då man gärna jobbar för lite extra klirr i kassan o iår är inget undantag..
 
Hur som haver så är jag ledig idag och kommer njuta av lugnet inomhus med att gå och småpula med tvätten här och laga en riktigt god middag tills hela familjen kommer hem❤️
 

RSS 2.0